Kursa detaļas
- Uzreiz pēc kursa apmaksas Jums būs pieejami visi šī kursa materiāli
- Šis kurss iekļauj teksta recepti un video ierakstu
- Video garums: 17 minūtes
- Valoda: latviešu
Zefīri ir gaisīgs deserts ar porainu, nedaudz viskozu suflē konsistenci, kas gatavots no augļu biezeņa. Parasti to gatavo rozīšu vai gliemežvāku formās, kuras tiek salīmētas kopā, pa pāriem. Tos apviļā pūdercukurā vai pārklāj ar plānu temperētu šokolādes kārtu. Zefīri ir mīksti un gaisīgi, bet tajā pašā brīdī blīvi un nav irdeni. Atkarībā no biezeņa, kuru izmanto pagatavošanā, zefīri var būt saldāki vai skābāki. Lai pagatavotu zefīrus, ir nepieciešama īpaša sastāvdaļa – agars. Tā ir želējoša viela, kas ir izgatavota no aļģēm. Tieši ar agara palīdzību tiek sasniegta zefīru unikālā konsistence. Šo sastāvdaļu nevar ne ar ko aizstāt, to pārdod profesionālos konditorejas veikalos vai Āzijas un Austrumu veikalos.
un nopirciet 5 detalizētas zefīru receptes un iemācieties gatavot perfektus augļu zefīrus:
€3.00
You must be logged in to post a review.
Atsauksmes
There are no reviews yet.