Zefīri, 3 receptes

,

Zefīri – gaisīgs deserts ar suflē konsistenci, kas gatavots no augļu biezeņa. Parasti to gatavo rozīšu vai gliemežvāku formās, kuras tiek salīmētas kopā, pa pāriem. Zefīri ir mīksti un gaisīgi, bet tajā pašā brīdī blīvi, bet nav irdeni.

Mūsu recepte atšķiras no klasiskās ar mazāku cukura saturu, bet tik un tā zefīriem sanāk perfekta konsistence. Šajā receptē Jums nav ilgām stundām jāvāra biezenis. Kā arī Upeņu un Mango receptēs netiek izmantots ābolu biezenis.

Uzreiz pēc kursa apmaksas, Jums būs pieejami visi šī kursa materiāli. Šis kurss iekļauj Video pamācību un Teksta recepti. Video garums: 28 minūtes

Valoda: latviešu

20.00 15.00

Atsauksmes

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zefīri, 3 receptes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *