Vasara Itālijā: Zemeņu, rabarberu, laima un bazilika musa kūka

,

Baziliks ir viens no itāļu iecienītākajiem garšaugiem, un, skatoties uz kūkas krāsām, nevar neatcerēties par Itāliju, vai nē? Kūka ir ļoti vasarīga, ar izteiktu laima skābumu un nogatavinātu zemeņu garšu. Mūsdienās baziliks desertos nevienu vairs nepārstedz, bet ja tomēr neesat liels šī zaļuma cienītājs, aizstājiet to ar piparmētrām vai pilnībā izņemiet no receptes – kūka tik un tā būs ļoti, ļoti garšīga!

Tortes sastāvs:
Šifona biskvīts
Zemeņu un rabarberu marmelāde
Laima un bazilika krēms
Laima muss ar baziliku

5.00

Kursa detaļas

  • Uzreiz pēc kursa apmaksas, Jums būs pieejami visi šī kursa materiāli.
  • Šis kurss iekļauj teksta recepti.
  • Valoda: latviešu

Курс на русском языке здесь

For English version click here

Atsauksmes

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vasara Itālijā: Zemeņu, rabarberu, laima un bazilika musa kūka”