Augļu meringas

,

Meringas vai bezē — ir kraukšķīgi oli baltumu cepumi. Klasisku variantu gatavo no olu baltumiem un cukura. Lai pievienotu tiem augļu/ogu garšu, mēs izmantojam augļu/ogu biezeni un albumīnu (olu baltuma pulveri). Svaigais olu baltums sastāv no ūdens un albumīna. Katrā deserta pagatavošanā ir ļoti svarīga šķidruma un cukura proporcija. Tādēļ ir nepieciešams aizvietot šķidru olu baltuma daļu, saglabājot to putošanas īpašības. Līdz ar to, ar albumīna palīdzību mēs varam atjaunot tā saucamo “ogu baltumu” un tādā veidā pagatavot meringas ar izteiktu ogu vai augļu garšu.

Skatieties bezmaksas video kursu


un nopirciet 3 detalizētas meringu receptes un iemācieties gatavot perfektas meringas:

  • Dzērveņu meringas
  • Aprikožu meringas
  • Klasiskas meringas
    + saņemiet detalizētas instrukcijas kā mainīt meringu garšu un pagatavot: upeņu, aveņu, melleņu, zemeņu un vaniļas meringas
Ietaupiet 45%, pērkot visus 6 mini desertu kursus vienā komplektā, ar 30 teksta receptēm un 13 video ierakstiem!

3.00

Kursa detaļas

  • Uzreiz pēc kursa apmaksas Jums būs pieejami visi šī kursa materiāli
  • Šis kurss iekļauj teksta recepti un video ierakstu
  • Video garums: 10 minūtes
  • Valoda: latviešu

Курс на русском языке здесь

For English version click here

Atsauksmes

There are no reviews yet.

Be the first to review “Augļu meringas”