[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_basic_grid post_type=”product” max_items=”1″ element_width=”12″ order=”ASC” item=”892″ grid_id=”vc_gid:1605103793066-cbf6e30d-ab2e-3″ taxonomies=”157″ exclude=”1257, 1279, 1261″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_basic_grid post_type=”product” max_items=”3″ order=”ASC” item=”892″ grid_id=”vc_gid:1605103793067-d41eb163-943f-5″ taxonomies=”157″ exclude=”2628″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Šokolāde ir izcils izgudrojums! Tā ir neapstrīdami garšīga tīrajā veidā, un tās pielietošana citu desertu pagatavošanā ir bezgalīga. Savos kursos mēs pievērsīsimies šokolādes galvenajiem izmantošanas veidiem — dekoru veidošanai un konfekšu pagatavošanai.
Rūpnieciski ražotajās konfektēs ir tik daudz kaitīgu vielu: konservanti, modificēti tauki, aromatizētāji īsto garšu vietā, pārmērīgs cukura daudzums, kas pasliktina izstrādājumu kvalitāti un garšu. Šokolādes konfekšu kursā iegūsiet visas nepieciešanas prasmes, lai lutinātu sevi, tuviniekus uhn klientus ar patiešām garšīgiem “šokolādes dimantiem” no kvalitatīvām izejvielām – ogām, augļiem, svaigiem piena produktiem, pievienojot garšvielas, riekstus, spēlējoties ar tekstūrām, izmantojot dažādus šokolādes tipus.
Šokolādes dekori izskatās ļoti dārgi, grezni, un protams ir pilnībā ēdami. Dažreiz ir grūti iedomāties, ka kaut kāds dekors ir izgatavots no šokolādes: mūs pārsteidz neparastas formas, krāsas un idejas. Strādājot ar šokolādi, ir jābūt nedaudz tēlnieks, nedaudz mākslinieks, nedaudz konditors un ķīmiķis. Bet tikai pavisam nedaudz. Esam pārliecināti, ka visus savus talantus ir iespējams atklāt un attīstīt tikai mācoties un mēģinot ko jaunu. Izdomājiet oriģinālu dekoru vai īstenojiet jau esošu ideju – un jūsu torte pārvērtīsies par mākslas darbu!
Dekori vai citi šokolādes izstrādājumi nav iespējami bez īpašās šokolādes sagatavošanas procesa, ko sauc par temperēšanu. Kursa laikā parunāsim par to, kādēļ tas ir jādara, kādi noteikumi ir jāievēro, ko sauc par šokolādes kristalizāciju, kādas ir temperēšanas metodes un to atšķirības un kā izvairīties no problēmām, kas ir saistītas ar šo procesu.
Iepriekšējā pieredze nav nepieciešama, jo pasniegsim visas bāzes zināšanas.
Meistarklases notiks mūsu mājīgajā studijā Ģertrūdes ielā 121. Darba apstākļi studijā ir maksimāli pietuvoti mājas apstākļiem, lai jūs varētu viegli pielietot visas zināšanas arī patstāvīgi. Kursus vada mūsu konditore Olga.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1273″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Grupu meistarklases norisinās nelielā grupā – 3-6 dalībnieki. Pāris stundu vai dienas laikā kopā ar mūsu konditori Olgu pagatavosiet šokolādes dekorus un konfektes, iegūsiet svarīgas teorijas zināšanas par šokolādi un, protams, gatavus desertus paņemsiet līdzi, lai kopā ar ģimeni vai draugiem izbaudīt tos!
Sekojiet grupu meistarklašu kalendāram vai piesakieties kolēģu vai draugu grupā jums ērtajā dienā![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]